welcome

“Serulah manusia kepada jalan Tuhanmu dengan hikmah dan pelajaran yang baik dan bantahlah mereka dengan cara yang baik. Sesungguhnya Tuhanmu Dialah yang lebih mengetahui tentang siapa yang tersesat dari jalanNya dan Dialah yang lebih mengetahui orang-orang yang mendapat petunjuk.” (al-Nahl: 125)

Labels

Saturday, 30 April 2011

Hadiah Istimewa:)

Petang tadi masa ana tengah tengok cite baby genius kat astro ceria (cam budak kecik) tiba2 telefon rumah berbunyi.. rupanya ayah telefon. dia suruh siap2 sebab malam nanti nak belikan kamera untuk ana..

 waa.. happy yer.. x sangka sangat...  terima kasih Allah, terima kasih ayah, terima kasih umi....


Ayah kata, tu hadiah dari umi dengan ayah untuk birthday & SPM (o.k sangat ke?) bila adik2 ana dengar, diaorang semua terus jeles dan rasa bersemangat.. katanya nak belajar betul2.. yang si kimi x berabis cakap nak  naik kelas tahun depan..


Pandai x ayah ana main psikologi?


Walaupun hanya kemera digital yang berjenama OLIYPUS T-110.. ana tetap rasa syukur sangat.. tu lah hadiah yang paling istimewa untuk tahun ni.. huhu.. pemurahnya Allah...


Buat arruhul jadid cik abang yang berada di petaling jaya sana.. apa khabar kamera kamu? hehe.. la tahzan.. jgn risau, akak adalah orang yang baik hati.. nak pinjam? boleh je tp kene cass lah.. hoho.. (mcm hang selalu buat)


Erm,, insyaAllah.. dengan hadiah ikhlas dari ayah & umi, akak akan terus maju utk meraih kejayaan.. insyaAllah..


SEKIAN....   SALAM UKHWAH~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

usrati jannati:)

usrati jannati:)