welcome

“Serulah manusia kepada jalan Tuhanmu dengan hikmah dan pelajaran yang baik dan bantahlah mereka dengan cara yang baik. Sesungguhnya Tuhanmu Dialah yang lebih mengetahui tentang siapa yang tersesat dari jalanNya dan Dialah yang lebih mengetahui orang-orang yang mendapat petunjuk.” (al-Nahl: 125)

Labels

Monday, 3 January 2011

Memori terakhir


Dari kanan dieja, zahrah(sesat, tak termasuk pun huhu), k.dira & mak usu (mak cik dewan makan yang paling baik & sempoi), c-da and syafiqah. yg bawah pulak dari kanan  piah, fatin and syahirah...

Gambar tu diambil sewaktu malam minggu terakhir di aspuri.. semua pakai baju sama, orang kata cam nak pi kendarat, huhu.. buat gelak jerk. Tujuan pemakaian baju tu sbb nak ambik gambar buat kenangan dengan k.dira & mak usu semata-mata... tp mas dgn zack x de, itu adalah kerana sbb2 teknikal.. haha..  
      
5 Jan 2011 ini adalah tarikh keramat yang mana kami semua akan melangkah ke destinasi yang baru, yang mempunyai suasana yang baru, kawan yang baru, cikgu yang baru, baju baru, ilmu baru,dan segala-galanya yang barulah.. haha.. destinasi tersebut ialah.. MAAHAD JOHOR, yang terletak di johor bahru lahkan..

       
Banyak kenangan yang terlukis di hati ini bersama sahabat2 di bugisiah. yang sentiasa bersama ketika bergelak ketawa dan menjadi madu peyembuh luka ketika hati sedang berduka. Terima kasih sahabat.. hanya ucapan jazakallah hukhairan kasirah yang dapat ana ucapkan pada antunna semua..


sesi pengambaran sewaktu majlis akhir tahun dan perpisahan kakak2 f.5.. bersama warden2 yang teramatlah comel2 belaka.. huhu..

 Terima kasih pada adik2 f.4 yang bertungkus lumus menjayakan program tersebut serta akak ucapkan selamat maju jaya dalam mewarisi kepimpinan pada tahun 2011 nanti.. moga, antunna menjalani tugas dengan amanah dan dedikasi.. Buat yang terbaik untuk SPM tahun depan!
      
Buat sahabat2 ana pulak, apa yang ana harapkan adalah semoga kita sama2 mendapat keputusan yg amatlah gread in SPM 2010 ni dan sentiasa istiqamah dalam menghayati dan menjalani  ilmu2 yang  dipelajari selama 5 tahun ini..moga rahmat Allah sentiasa bersama kita.. InsyaAllah..

Moga, persahabatan indah ini bisa menjadi syafaat di akhirat nanti..

          ~salam ukhwah wa ukhwah fillah abadan-abadan~    

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

usrati jannati:)

usrati jannati:)